Snart är det sommarlov!

Nu är det inte många dagar kvar i skolan, dags för lite vila. Hoppas bara att det blir jobb också.
Idag var det verkligen onödigt för mig att gå till skolan, fanns inte så mkt att göra där, man skulle bara få sina papper och sen fick man typ gå. Så jag sket i engelskan, dumt utav mig men dom skulle ändå kolla på film och jag har redan pratat betyg med läraren.
Jag har varit duktig i två dagar nu, cyklat fram och tillbaks till skolan, inte så långt men det är en bra början!

Varje gång jag kommer hem känner jag en stor sorg, jag vet inte riktigt varför. Det kanske är för att jag ska till Kreta snart och får inte träffa min familj på 7 veckor, det är en väldigt lång tid utan mamma. Men det är väl sånt man får lära sig att handskas med.

Snart börjar Grey's och då sitter jag bänkad framför TV:n har inte följt med jättebra men jag hänger med i allafall!


På återseende

Onsdag

Jag är klar att gå till skolan nu men min buss går inte förens om 40 min :)
Idag hoppas jag att jag får reda på resultatet från provet igår, Upplysningen. Frågorna var helt okej, inte jättesvåra hoppas i varejfall på VG, har jag tur får jag MVG. Imorgon fyller min kära kusin år, 18! Vi ska ut efter skolan hon och jag, samt ett gäng från skolan, får se vart vi hamnar. Sen ska vi ut på fredag också :) Blir en tung helg.

På lördag ska vi har vårstädning på gården, suck . . . Men man måste väl hjälpa till antagligen.

Sanrt börjar fotbolls EM, ska bli så kul! Sverige möter, Ryssland, Spanien och Grekland :)

Men nu ska jag gosa lite med hunden min,

Hos Vanja P, as usual

Sitter hemma hos Vanja nu, idag hände en tråkig grej. Jag och Julia var på Burger King och när vi skulle gå därifrån så smällde det till i mitt knä. För er som inte vet så opererade jag mitt knä i Augusti på grund av ett brustet korsband. Men det smällde till i allafall, jag och mamma ska vänta tills imorgon om det har svullnat mer. Då måste vi åka in till akuten, jag vill inte det, man får bara sitta och vänta på ingen hjälp. Inte så kul sysselsättning.

Men men, jag har hjälpt Mickis och Malin att handla idag till maskeradhoppningen imorgon, det ska bli jättekul att se, dom kommer att vara grymma och vinna hela skiten! Träffade Julia en stund också :)

Nu ska jag vara social med lilla Vanja även fast hon pratar i telefon, peace out!

Första dagen på veckan, redan trött!

idag är det måndag och jag har kommit hem från skolan för en stund sen, jag har haft kallkök och engelska. Känner mig stolt att jag gick på båda lektionerna, ska försöka hålla samma anda hela veckan ut, inte långt kvar nu!!! Jag har precis skrivit ett arbete till bageriet om choklad, vilket gör att jag får vara ledig den 23:e maj, Julia fyller år den 22:a.

Mina recept vart i varejfall valda idag på kallköket, det betyder att jag ska vara ansvarig för en grupp som ska laga till dessa recept den 22:a maj, det ska bli roligt.

Just nu är Vanja här och vi ska tydligen gå till turken :)

Snart sova

Snart ska jag gå och lägga mig. Väntar på Rebecca som ska komma förbi på en ciggerill samt sms:et från Julia som jag hoppas kommer snart, i det sms:et kommer vi att få reda på om vi har någon chans att hamna i samma klass i trean, hoppas!

Vill även säga att jag är så duktig! Jag är klar med allt i näringslära förutom slutprovet :)


Min lilla Julia :)

Fredag, lördag & söndag!

Hej alla glada!

I fredags var jag hemma från skolan då jag hade feber och var sjuk. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde på kvällen, tror att jag var hemma och chillade :)

Igår så var jag på fest med Mikaela, Felicia och Rebecca. Det var i Svedmyra någonstans, helt okej. Ganska mycket folk. Vi promenerade hem då det inte var så långt att gå!

Idag har jag varit med Vanja P, vi har chillat i solen, snackat skit och grillat. Kyckling tar sån jävla lång tid att grilla, men det är sånt som händer när man inte har något annat tillgängligt :) Slänger upp några bilder från grillningen!


Pallar inte

Nu har jag inte skrivit på himla länge, det beror på för att jag inte orkar . . .
Känner mig så trött på plugg och allt annat just nu, känns skönt att bara ta en paus ibland.

Min valborg blev helt lugn, jag var hemma hos Challe med Julia och massa andra, sen drog jag och Julia hem till henne, "klirr klirr" :P Vart lite stökigt där men allt löste sig senare.
Jag var ute igår med Mickis, Joanna och Malin, kul att vi gick till Viper där det var skiva men vi kom in i allafall, det var cowboy-tema, snacka om att känna sig utanför. Sen drog dom vidare och jag hem.
Dagen idag har varit lugn. Träffade Vanja mitt på dagen med lilla Mimmi, vi chillade både hemma hos henne och mig. Sen har hjälpt mamma att sy lite och sen drog jag in mot Liljeholmen för att möta Julia och Jompa, vi tog en promenad runt trekanten, vi försökte lära Ella att simma men hon tycker att det är roligare att leka krokodil :)
Sen träffade jag Rebecca en liten stund på en cigg, fick lite skrivarpapper utav henne då mina tog slut, TACK!

Nu ska jag kolla vart mitt paket från H&M har tagit vägen, börjar bli fundersam . . . Slänger upp lite blandade bilder!

     

RSS 2.0