Nu går jag in på fjärde veckan!!

Nu har jag gått in på min fjärde vecka här på Kreta. jag känner mig duktig med take på omständigheterna... Ingenting som jag orkar ta upp här.
Igår kom Johannas (min grannes) föräldrar, mamma hade ju lämnat lite kläder till mig där så det var ganska skönt att få sina mjukisbyxor då det blir ganska kyligt här på kvällarna :) Fick även mitt fina bankkort med eget kortmotiv, såååå fint!
Imorgon ska vi ha kräftskiva, det ska bli kul! Jag ska försöka agera fotograf så bra som jag bara kan :P
Just nu är jag jättetrött och ska gå och lägga mig om en stund!!

Trött, seg, tråkigt...

Nu sitter jag på rummet, gick hem tidigare från jobbet idag för att jag inte mådde bra alls! Men nu mår jag bättre och ska snart ut på "stan" och käka middag med några från boendet, om jag får möjlighet att ta bilder så gör jag det :P

Dagen har vart seg i övrigt, har tvättat lite, försökt att sova, tagit det lugnt, försökt att må bättre, vet ej om det är psykiskt eller fysiskt...

Snart har tre veckor gått...

Snart har jag varit på Kreta i 3 veckor, dagarna går upp och ner, som vanligt...
Igår vart jag tillsagd om att jag hade alkoholförbud för att jag var sjutton..., trodde dom, men jag är ju faktiskt arton. På nått sätt känns det som om att alla är sura på mig, men mamma sa att jag är väldigt känslig så det kan ju bero på det. Hoppas bara att det blir bättre snart, jag vet bara inte vart jag vända mig för att prata med någon.
En ny tjej har flyttat in på rummet som heter Malin, supergullig tjej från Göteborg.

Snart åker jag i varjefall hem det ska bli skönt att komma tillbaks till alla "sina egna" rutiner. Jag saknar faktiskt skolan, även om det jag gör här är för skolan...

/ Fanny

Fortfarande på Kreta!

Just nu sitter jag på den otroligt välstädade balkongen, som jag har städat, gjort en fin myshörna och så :P Jag är så duktig! Jag ska snart gå och lägga mig, börjar klockan nio imorgon, går in på morgonschemat. kulkul... Sen får vi ju hoppas att dom jag ska jobba med imorgon kommer i tid, det har en tendens att inte bli så. Jag har tvättat idag också, tvättmaskinen är helt cp, man får stötar när man ska ta ut kläderna, ibland så lägger den av och så brukar den inte "äta" upp tvättmedlet... Det är väl så i Almirida på p-boendet. Jag har också varit hos doktorn idag, jag har börjat få ont i mitt knä igen samt att det har svullnat upp, fick röntga och så, jag fick faktiskt röntgenbilderna med mig, lägger upp dom när jag orkar. Sen har jag gått runt lite i staden vi var i, mycket mysigare än här. Har också besökt Kaffestugan, ett svenskt café :) Jag käkade bakad potatis med tonfiskröra! Super!

Imorgon ska jag som sagt jobba sen ska jag försöka att sola lite, kanske klia sönder något utav mina 16 myggbett som jag hittills har fått.. Myggen här är mycket mer aggresiva än i Sverige.

Men men nu ska jag röra mig mot slafen, ha det!

KRETA!

Just nu är jag på Kreta, jag har varit här i en vecka nu, trivs helt okej nu. Första dagarna var lite jobbiga men nu känns det okej, jag bor i ett rum med två andra tjejer, en från barngruppen och en från köket. Jag har jobbat lite också, känns bättre och bättre för var dag, hon jag delar rum med har data också som jag får låna :)
skriver mer någon annan dag när jag pallar :p

RSS 2.0