Gå hem till Vanja P

Nu har jag precis käkat ska snart gå till Vanja P, chilla lite där och titta på hennes TV-bänk som hon har fått. J bjöd med mig på fest i Alvik men jag känner att jag inte har några pengar för det plus att jag vill inte att mamma ska vara själv hela kvällen, men det var väldigt gulligt utav henne att fråga om jag ville följa med.

Imorgon är det söndag, kul kul.

Vaken

Nu är jag vaken och har varit det en liten stund. Har pratat med Pappa också och vi bestämde att på lördag som kommer ska vi gå ut och käka och sådör, det ska bli trevlig, har ju inte träffat pappa på länge. Vi fårse vad som händer idag, just nu är jag ensam då alla har dragit iväg någonstans. Ingen som svarar när man skickar sms heller . . .
Jag ska väl ta och röja upp lite i mitt rum samt planera lite för kvällen, puss!

Natten närmar sig

Natten är redan här och jag är trött som vanligt. Gick jättebra idag hos tjejen i Farsta, känns dock lite osäkert på om jag ska ta det eller inte. Jag vill ha mina fasta tider så att jag vet när, var och hur . . . Saker och ting blir mindre komplicerade då.
Senare på dagen idag mötte jag mamma i stan då jag inhandlade två kollegieblock, hårfärg (STORT BEHOV), en penna samt lite annat smått och gott :) Imorgon ska jag försöka ta mig iväg, kanske promenera till BEA och lämna in ett CV där och i Globen på deras ICA. Det är där man får fasta tider också, vet att jag är tjatig men det är sånt som funkar i längden. Har tagit en dusch också, skönt att få gå och lägga sig ren :) Känner mig ändå rastlös och vill hitta på något, det känns som om att alla har hittat på saker det här lovet förutom jag, fast jag vet ju att jag har gjort saker men ändå. Ska se om jag får tag på pappa imorgon så kanske vi kan hitta på något, sist jag träffade honom var på min födelsedag, över en månad sen :(

Nu ska jag hitta på något med mig själv, pyssla lite kanske?


Morgon

Idag är det fredag, jag vaknade utav att en person ringde och väckte mig angående barnvakt . . Hon bor i Farsta Strand och jag ska träffa henne redan idag. Jag har även fått ett annat svar som känns mer aktuellt för mig just nu då hennes man har en egen cateringfirma, vilket betyder mer erfarenhet för mig. Men vi får se hur det känns när jag träffar henne i Farsta Strand idag, om det känns bra eller dåligt . . .

Så nu ska jag hopppa in i duschen och sådär, man vill ju inte se ut som en luffare :)

Behöver sova nu

Nu börjar jag bli ganska trött, har spelat en liten stund och ska snart gå och lägga mig.

Igår la jag in en annons på Grannar.se och idag hade jag redan fått två svar, jättekul! Känner att jag behöver lite variaton än att bara sitta barnvakt till samma. Missförstå mig inte, det är jättekul och ungarna är verkligen toppen, men det skulle vara kul att lära känna nya människor!

Imorgon skulle jag behöva åka in till staden för att inhandla ett nytt kollegieblock, behöver ett då Kallkök börjar på måndag, känns inte så kul att ta ett "fint" block och ha i ett kök som ändå kommer att bli förstöst, måste även inhandla OH-papper. Vilket påmminner mig om att jag måste skriva klart ett arbete som ska vara inlämnat på ONSDAG, har knappt börjat . . .

Dags att sätta fart, arbetet eller sängen, vi får se?

Snart helg och snart skola igen.

Imorgon börjar helgen som alla väntar på, eller inte dom som har haft påsklov . . . För då är det nämligen sista helgen innan skolan börjar igen. Personligen ska det bli skönt med skola igen, vi ska ha kallkök på schemat och det ska bli kul! Det är mitt favoritämne, förutom svenskan då. Känns skönt också när man kommer tillbaks efter lovet och man börjar med nya saker :)

8 APRIL, då ska jag tatuera mig. Fårse hur det blir med köket och sådär när det ska läka men det får lösa sig på ett eller annat . . .

Nu ska jag ta och spela lite.

Snart blire en tattoo :)

Nu är jag hemma hos Julia, kom hit igår.
Jag har varit i Uppsala hela helgen och hälsat på Ann det har varit jättemysigt och lugnt, så det kommer vi snart att göra om :) Kom hem igår ganska trött vi åkte ändå bil hem. Tåget som vi tog dit var en jävla helvete, med att dom håller på fixar spåren eller signaler eller vad det nu är...
Nu snart ska jag bege mig in till Hornstull där jag ska prata med en tatuerare om mitt motiv som jag vill ha om det blir för krångligt och sådär... Hoppas att han kan lösa det.


S
kriver mer sen

Påsken är här, men vart är våren?

Nu är det påsk, men jag frågar mig själv vart våren är..? Snöandet har i varjefall avtagit lite, och solen skiner just nu så det är skönt. Man kanske skulle ta en promenad med hunden om en stund, för st måste jag städa mitt rum och ladda ner lite bra musik :)
Imorgon åker jag och Mami till Uppsala, jag ska sova hos Ann då jag inte orkar sova hos J. Det ska bli skönt att få komma bort ett tag och bara vara.

SISTA NO:N

Fyfan va skönt, sista NO-lektionen idag, riktigt skönt. Jag gick i allafall inte IG som jag trodde. Jag brukar vara bra i alla andra ämnen som medel har jag VG men NO var inte lika roligt som det var när man gick på högstadiet.

Imorgon ska jag ha uppsatsskrivning, då har jag valt ämnet Ung Idag. Det ska bli spånnande att skriva om då det finns hur mycket som helst att skriva. Göra lite jämförelser med hur det var förut och hur det är idag.
Ett annat ämne man kunde välja var Ungdomsvåldet, men jag känner ändå att Ung Idag ändåp har en anknytning till Ungdomsvåldet. Men det ska nog bli en bra uppsats, tre timmar får vi skriva.

I helgen kanke jag ska till Uppsala, hälsa på Anns lilla bebis :)

Men nu ska jag klä på mig, ska sitta barnvakt om en stund till Emmie.


kramkramkram

Trött med ändå pigg!

Imorse vaknade jag första gången vid typ åtta - nio, mamma ringde och ville att jag skulle mejla över en bild till henne, sen sov jag lite till och nu har jag ätit frukost och ska snart sminka mig. Känns lite tomt när mamma inte är hemma, men jag kanske ska åka till henne imorgon. Pappa ringde också och frågade om jag ville komma över ikväll och titta på Melodifestivalen, men nu ska ju Vanja komma hit så får se om det blir några ändrade planer...
Jag skulle behöva städa rummet också, men jag är för trött för det, jag trivs inte alls i rummet och då känns det inte så kul att hålla det fint heller... Ska se om jag kanske får något liv i Mattias som ligger och sover fortfarande.

Jag vill bara lägga mig i sängen och somna om..

Aa precis så är det, jag är så sjukt trött nuförtiden, det enda jag vill göra är att sova sova sova. Men jag ska snart gå till bussen, jag har storkök idag, kom icke ihåg vilken grupp jag skulle vara i? Temat idag är i allafall soppa, förutom ettorna som ska laga någonting med kyckling.

Nu måste jag kolla mobilen, klä på mich och sen gå till bussen.




pussen

Snart morgon igen

Klockan är snart tolv, ska snart sova för att gå upp kl 6, då har jag storkök sen ska jag hem och försöka sova lite. Klockan 16:30 ska jag sitta barnvakt till typ kl 22:00, lite cash plus lite tid för att plugga, fast på vad vet jag inte... :S Pratar med Julia i telefonen nu, eller pratar är väl lite starkt, just nu är det ganska tyst! HAHA!
Skriver mer imorgon efter skola och barnvakt ..


PUSSILUSSI

Hmm

Snart ska jag bege mig mot idrotten, kul kul. Tror nog bestämt att jag vill gymma idag. Som vanligt när jag äter frukost ligger hunden bredvid :)
Min bror opererades igår, han mår bra men har nog ganska ont. Nu orkar jag inte skriva mer, ska se om hunden behöver komma ut :)

USCH

Nu väntar jag på att min mat ska bli klar, eller rättare sagt på att jag ska laga den.
Hade en väldigt bra dag i skolan idag, gjorde klart med mesta som jag hade kvar i NO:n, känns skönt. Jag fick VG+ på mitt renässansprov, det är inte jag sådär jättenöjd med, hade hoppats på ett högre betyg. Sen så sa någon att jag hade fått VG på mitt prov i storkök, känns helt okej, men jag ska snacka med Lill först och se vad hon säger.
Jag är så djävulskt trött på att alla ska bråka hela tiden, känns lessamt med tanke på att det går ut över mig, när jag inte ens har gjort något. Imorgon har jag prov i Engelska B, får se hur det går.. Men nu måste jag starta med maten..

DAGENS: ELLIOT YAMIN - You Are the One

GODMORGON!

Godmorgon alla glada! Nu sitter jag vid datan och äter frukost, hunden ligger bredvid och hoppas på en smakbit... Snart ska jag bege mig till bussen som jag kom på nu i alla min förvirring inte går förens HALV ÅTTA! Bra där, jag hade kunnat sova en havltimme till jue. Aja skitsamma, min morgon börjar med NO som jag ska ha fram till kl 1 sedan är det SvB och ShA, vi ska ha prov i ShA... Förhoppningsvis så har vår svensklärare rättat våra renässansen-prov. Men jag kan ju lika gärna utnyttja tiden nu och gå ut med hunden..

pussar & kramar

Hemma hos...

Nu är jag hemma hos Vanja, hon sitter och käkar med Andrea för tillfället. Idag har jag varit hemma från skolan, hade en feeeeeet mensvärk imorse så då pallade inte jag att gå. Så nu ska Vanja förhöra mig på samhälle, prov imorgon! Sedan ska hon hjälpa mig att designa min blogg så att vi får det gjort någon gång. På lördag ska vi kolla på FINALEN utav melodifestivalen, ska fråga om hon vill titta hemma hos mig, mamma är ju i Uppsala då. Ville egentligen följa med men mamma vill vara ensam, så kanske åker ut dit på söndag för att hälsa på Ann och hennes söta bebis som inte har fått något namn ännu.. Det känns som om att jag har så himla mycket att göra inför påsklovet, arbeten som ska lämnas in osv. JAG HAR BARA TVÅ NO-LEKTIONER KVAR! Fyfan va skönt det ska bli att slippa, fyra timmars pass varje vecka, nej tack! Men nu måste jag börja plugga,

bye!

Lördag..

Idag är det lördag, har inte gjort särskilt mycket, jag har varit hemma hos min moster Cissi i Fruängen och hälsat på, gick och handlade med Frida och Malin. Gud va stora dom har blivit, man märker att åren går fort :) Sen gick jag hem till Julia en sväng, hon bor 100 meter därifrån. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, såklart är det jag som lagar den. Sen blir det melodifestivalen, synd bara att Björn Gustavsson inte är med ikväll, han är så sjuuuukt rolig :) Senare ikväll, lär väl bli inatt ska jag träffa Vanja, har inte träffat henne på en vecka :(

Love to you all!

Snart idrott

Just nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska gå till bussen, var ovanligt snabb imorse med kläder och smink, hade lagt fram kläder igår. Då går allt lite snabbare! :) Idag ska vi ha idrott som första lektion, synd bara att man måste vara inne och missa det fina vädret ute. Idag ska vi också hinna med att ha renässansprov, helt okej. Känner mig ganska så klar i huvudet om vad som kommer på provet.
Senare ikväll ska jag sitta barnvakt, det ska bli kul, jag har saknat barnen jättemycket :)
Men nu ska jag gosa lite med hunden innan jag går till bussen!

 kram


RSS 2.0