SEGT!

Idag känns allt så segt, fick inte ändan ur vagnen idag heller...
MÅSTE lämna CV:n imorgon! Jag måste ställa klockan också, annars sover jag till kl 2 och då är dagen borta...
Håller på att ladda ner Gossip Girl, har snart sett första säsongen, detta går också segt att ladda ner och så finns det ingen SWEsub på alla, orkar inte trixa med det heller :) Jag vill äta soppa till middag, mamma med. Mattias har bjudit in en kompis på middag fast vi vet inte ens när eller hur eller var vi ska äta... Men nu måste jag pusha på min nedladdning lite!  


puss
.

Vad gör man...?

Vad ska man hitta på idag då, skulle åkt och lämnat CV:n men det regnar, vill inte se ut som ett miffo när man kommer fram. Jag måste gå ut med hunden också, kul i regnet... Känns lite synd också när hon är nybadad, men hunden ska ut! Jag känner mig sugen på att färga håret... Vet inte om jag ska göra det ljust eller fortsätta vara mörk. Det är en karamell man får suga på ett tag :)

BLI MEDLEM!

Bli medlemmar på denna sida, du kan få massa coola prylar gratis!!!

http://gratisgen.se/?ref=87088

Dagens goda gärningar

Idag har jag gjort 3 goda gärningar! 

  • Gått runt hela Hellasgården med Ella
  • Hjälp en gammal tant vars påse gick sönder
  • Badat hunden efter långpromenaden!

Känner mig riktigt duktig, tanken var att idag skulle jag även lämnat ut mina CV:n men jag får göra det imorgon istället, jag har ju sportlov nu :) Funderar på att sova middag en liten stund så att man orkar vara uppe ikväll, jag är helt slut efter promenaden.



 


Söndag natt / Måndag morgon

Ja.. Nu kan ju alla lyckliga som jobbar bli lite extra glada för att dom har fått lön, själv är man arbetslös. Kom precis hem, jag har varit hos Vanja en stund. Ganska chill att bara snacka lite skit och umgås. Fick alla bilderna utav Julia som vi tog idag, jag har typ sparat 7 varav 2 är på mig..
Jag har också gjort upp ett avtal med min pappa, vi ska ses minst en gång i månaden bara han och jag, kändes skönt att få det klart och bestämt. Jag och min pappa har en ganska komplicerad relation med varandra. Han har flyttat ihop med en ny och vi går inte ihop som Helan & Halvan precis... Men men, vad ska man göra åt det nu, känns lite sent att komma med ursäkter som jag inte ens ska behöva göra. Jag har inte gjort någonting fel någongång. Kanske att jag har varit oförskämd men inte med flit!
Alla andra i detta hus ska upp och jobba imorgon, men inte jag! SOVMORGON!!! Men jag skulle ändå önskat att jag hade ett jobb att gå till, tjäna lite pengar är aldrig fel :)

 Nu ska jag spela lite sen ropar sängen på mig!



Ovanligt att man skriver på en söndag :)

Känns inte så himla ovanligt att jag sitter här igen, på en söndag. Det är oftast dom dagarna som jag brukar skriva... Men idag känner jag mig ganska duktig, jag sitter just nu och printar ut 20 CV:n som ska lämnas ut imorgon på diverse platser. BRA JOBBAT! Känner verkligen att jag behöver ett jobb nu, ska man klara sig som 18:åring kostar det mer pengar med krogbesök än vad man tror. Samt att jag vill göra om i mitt rum, kanske skulle slå en pling till Room Service :)
Idag har jag även vart ute och fotat med Julia, en bild var hur fin som helst, på min hund dock. Hon springer så att man ser nästa steg och bakgrunden är helt suddig, perfect :)
Julia och Jompa har precis åkt hem, vi har spelat TP med en massa fusk.. :P Men kul ändå.
Det är så mycket som jag känner att jag ska ändra på nu under sportlovet, massa saker som jag vill hinna med att göra och massa saker jag vill köpa. Hoppas hoppas att jag får ett jobb SNART! Gärna imorgon :) Men nu ska jag kolla runt på alla andras bloggar och läsa lite!

PÅ ÅTERSEENDE!

SJUK SJUK SJUK!

Nu är jag jäkligt trött på att vara sjuk! Jag har varit sjuk i måndags, därför har jag inte skrivit så mycket.
Imorgon ska jag boka en tid på vårdcentralen, är så trött på att bara sitta hemma och inte göra någonting, men jag får dåligt samvete utav allting jag missar i skolan! Allt det teoretiska kan jag ju ta igen, men all matlagning... Det kan man inte ta igen på samma sätt. Även om jag är lättlärd så är det ganska svårt att komma ikapp i det praktiska. Men det löser sig säkerligen.
Jag har inte suttit barnvakt heller, Ullis har varit sjuk, hennes barn med. Men det bli väl att man får ta igen det nästa vecka, behöver lite pengar på sportlovet! Jag vill ut på krogen med min bror eller rättare sagt mina bröder! Men den ena har inte så mycket pengar, mycket skolk från jobb...
Alla är så trötta hela tiden, även fast det är på väg att bli vår.
Usch - Jag har som en klump i magen, känner verkligen att jag måste till doktorn. Jag mår inte bra, och det var länge sen jag var såhär sjuk...

Boring med söndag

Söndagar är alltid så jävla tråkiga, städade gjorde jag igår med Vanja, vi möblerade om mitt rum i 4 timmar, asjobbigt! Och idag är jag jättesjuk, det kliar i hela näsan och ögonen. Jag orkar inte ens plocka undan i köket med det ska egentligen Mattias göra, för att han har bakat och inte jag. Snart ska jag möta Vanja så ska vi gå och handla mat.

Barnvakt idag

Idag har jag varit i skolan hela dagen, jag ska försöka satsa mer på skolan nu så att jag förhoppningsvid får min praktik i sommar utomlands. Kreta blir det då, åtta veckor. Undrar hur det kommer att kännas att vara borta från familjen så länge och alla vänner samt hund... Men det är väl någonting som man får ta itu med då.

Idag var Amnesty i skolan och föreläste, ganska intressant faktiskt, man tänker alltid på Sverige som ett bra land som inte gör dumma saker eller strider mot de mänskliga rättigheterna, men det gör vi tyvärr. Sverige är det åttonde landet på listan som exporterar vapen utomland, även till länder där dom har barnsoldater, Sverige skickar även tillbaks invandrare till länder där dom sedan kommer att utsättas för tortyr, det är inte heller så bra.
På svenskan pratar vi fortfarande om Renässansen, ganska kul faktiskt, imorgon ska vi börja titta på Othello som är skriven utav William Shakespeare, honom har vi redan pratat om på Engelska B-kursen, så det känns skönt att man vet lite om honom inför provet som vi sedan ska ha efter sportlovet :)

Jag har även suttit barnvakt idag, ganska lugnt, barnen skulle i säng redan vid halv åtta och dom somnade ganska så snabbt. Jag och Ullis bestämde även att på Lördag ska jag ta med mig barnen till Junibacken eller Skansen då hon ska ha Lingon & Blådär visningar hela dagen. Det känns bra att ändå ha en liten inkomst utöver studiebidraget, men ska inte ta ut någon lön fören i slutet på månaden, funderar på att köpa en ny mobil, förslag?

Jag har också träffat Vanja en stund, snackat lite skit och så, det känns skönt att vi har börjat träffas lite smått igen, även om det är lite knackigt i början så kommer det nog att kännas mycket bättre om ett tag. Och denna gången ska detta inte få förstöras, oavsett vissa människor som inte tycker att vi ska umgås. Men det var allt för mig, är ganska trött då jag gjorde ett ryck och plockade undan i mitt rum för ett tag sedan,

GODNATT!



Trött trött trött

Nu är jag JÄTTETRÖTT! Jag har försökt att hjälpa Nicole med hennes blogg, sorry det går inte! Jag har i varjefall hunnit med bad, ansiktsmask, och hårinpackning samt tappa mobilen i badkaret, skitbra med tanke på att den redan är vattenskadad... Så jag ska väl försöka sova här nu om en liten stund, kanske ska ta en cigg först. (Ja, det är en utav mina stora laster här i livet).
 
Imorgon börjar jag halv två, det ska bli sååå skönt! Äntligen ska man få sova ut lite, jag har varit så himla trött på sistonde, som om att vinterdeppressionen kommer nu. Ganska så jobbigt med tanke på att det påverkar mina studier, man är trött och man orkar inte riktigt med. Jag känner det framförallt på Engelskan, jag läser Engelska B med förhoppningen att få åka utomlands i sommar till Kreta och praktisera i åtta veckor! Men för att få praktik gäller det ju att man går på sin engelska.

Nu orkar jag snart inte ens titta, måste sova NU!

pusspuss

Kvällkvist

Sitter hemma hos Vanja nu, vi har hållt på och redigerat min blogg i sisådär en timme ... Massa jäkla HTML-koder man ska förstå sig på.. Men nu är det klart så allt ska förhoppningsvis funka nu :)
Skriver mer imorgon, puss!

Dagen efter

Igår fyllde jag 18 år! Det var jättekul, jag fick en massa fina presenter utav allihopa :) Så snart ska jag göra min tatuering, jag hade Öppet Hus hemma igår då släkt och vänner fick komma hit! Mami hade även förvarnat grannen som har en tendens att komma ner och klaga typ kl 2 på eftermiddagen.. SUCK! Men jag mår inte ett dugg dåligt idag som typ alla har frågat tusen miljoner gånger. Gjorde inte av med så mycket pengar heller. Så nu om en stund ska jag laga lite middag, smällarna man får ta när man går kockskola... Sen ska jag försöka mig på att möblera om lite i rummet, har kommit på en massa smarta grejer man kan göra för att det ska bli bättre här inne, rummet är avlångt så det är ganksa svårt att möblera såsom man själv tycker, har även ställt mig i bostadskö idag! Men nu ropar Mami så måste börja med maten!


CIAO!

Måndag

Idag är det måndag, känns som ett perfekt tillfälle att börja med sin "nya" blogg, har haft denna ett tag men inte har inte riktigt haft någon vidare lust att skriva. Men nu ska väl passa lite bättre.
Jag fick en ny dator igår, min andra totalkraschade!!! Det gick inte att göra ett skit, visade sig att jag hade typ 17 virus... Idag har jag varit ensam i skolan, inte ensam i hela skolan utan i min lilla grupp som består utav mig och Julia! Jag lagade 15 portioner Chicken A Lá King. det gick jättebra!
Jag har suttit barnvakt idag också, det gick bra. Jonathan var lite störig med annars var det lugnt. vi tittade på Pettson & Findus, länge sen man såg det.. :)
Imorgon ska jag ha friluftsdag, ska spela tennis med Julia och Alexandra, samt min bagerilärare. Kul att ingen av oss kan spela tennis förutom läraren som tillochmed äger ett eget racket! HAHA! Slänger upp en bild på lilla Jonathan efter att han har badat, neeii!


Jonathan



RSS 2.0