EN JÄVLIGT LÅNG PAUS

Nu har inte jag skrivit på ett jättebra tag! Har inte haft orken eller lusten att skriva . . .

Veckan har väl inte varit så rolig i sig, jag har suttit lite barnvakt och varit lite med kompisar och så. Nu snart ska jag gå på kalas, mamma bara skriker på mig att jag ska gå ut med hunden, men jag vill fixa iordning mig innan jga åker, men det är väl bara att skynda sig nu!

Imorgon är det FREDAG!

Gud va skönt med fredag imorgon, jag har längtat! Jag börjar klockan 8 med bageri (hoppas dock på att jag slipper baka bröd)! Sedan har jag sjukgymnasten 12.20 det ska bli roligt, vi har börjat träna lite på hela kroppen nu. Känns lite träligt att bara träna benet hela tiden, man måste ju variera sig!

Idag har jag varit med Vanja en stund, vi gick ut med hundarna, det var mysigt. Sen har jag inte gjort så mycket mer nyttigt idag :)

Och det ska bli så härligt att komma iväg en helg, bara komma bort och slappna av för en stund.

Idag i skolan så gjorde jag rostbiffssallad, kul att det bara gick ut tre portioner för att alla ville ha Toast Baltic . . . Jag ska slänga upp ett foto på min rätt, glömde ta kort på toasten! Näringsläran var ju även inställd idag, skönt.
Känner att jag har skrivit allt i en väldigt osammanhängande ordning, typiskt mig! Nu känner jag också att jag håller på att få nackspärr :( INTE kul!


   
      

Morgontrött

Jag gick upp för cirka en timme sen, är jättetrött även fast jag har sovit i 6 timmar . . .
Idag har jag kallkök sen efter det ska jag hem, då funderar jag på att städa mitt rum samt göra klart lite grejer till skolan :) Känner mig SÅ duktig! Imorgon ska Fia komma hit också det hade jag glömt bort, Fia är en kungspudel som vi brukar passa ibland här hemma. Det är bara kul för Ella när hon kommer för då har hon en kompis att leka med på dagen :P Nu ska jag kila och borsta tänderna samt kolla att jag har med mig allting, hörs sen!

Torsdag om en kvart!

Nu har jag kommit hem från Vanja och sådär, har tillochmed varit ute med hunden. Har också packat litegrann inför helgen så att man inte hinner använda upp alla kläder! Imorgon har jag kallkök med Inger, jag tror eller jag är ganska säker på att jag kommer att få vara köksmästare. Näringsläran är inställd imorgon så då ska jag göra klart läxan till det. Imorgon vet jag inte om det händer så mycket, ska till skolan och sen hem. Kanske någon rolig hör av sig imorgon som man kan leka med! Nu måste jag klä av mig och tvätta bort sminket sen ropar sängen på mig.


GODNATT!

GERT STJÄRT

Nu har jag i varjefall haft min intervju för utlandspraktik, den gick åt helvete. Utav personliga skäl så tänker jag inte skriva varför men han är i varjefall en väldigt dum person som kan dra åt skogen! Mamma har ringt till rektorn och jag väntar på en ursäkt snarast! Har jag inte fått det innan fredag tänker jag ta kontakt med skolverket, men nog om det nu . . .

Jag är hemma hos Vanja nu och har konstaterat att det är väldigt mycket som jag ska hinna göra innan det blir sommarlov.

  • Göra ett arbete till idrotten
  • Fixa recept till Inger
  • Matspjälkningen
  • En argumenterande text om barnmisshandel


  • Som ni kan se är det väldigt mycket som ska hinnas göra, men det tror jag att jag klarar av!

    I helgen ska jag till Uppsala och träffa Ann! Det ska bli jättekul och jätteskönt att få komma iväg en stund från Stockholm, jag känner verkligen att jag behöver en paus nu från allting, Jag ska tatuera mig också! Det blir den andra nu, jag tatuerade mig för en vecka sen och det blev bra, jag är nöjd. Har inte orkat lägga in en bild för alla blir helt CP! Men nu tjatar haggan på mig att vi ska gå ut och röka, ibland blir jag så trött på henne att jag ska ta en stekpanna någon gång och dunka henne i huvudet. Hon är fett mobbad och sitter och skrattar för sig själv, men jag älskar henne ändå . . ? :)

    CIAO!


    Dålig uppdatering

    Jag har inte skrivit på ett himla bra tag! Har inte riktigt känt lust eller ork för att skriva men det ska bli ändring på det nu. . . Jag har precis fått igång mitt program på datan så att jag kan föra över bilder och musik, äntligen! Insåg att jag var tvungen att installera om hela programmet. Men nu funkar det i allafall, har fört över Sibels låt, That is where ill go, så himla bra låt. Jag tycker verkligen om den, det är en sån kraft i! 

    Ja då var det måndag imorgon, Kallkök och sedan ska jag ha engelska och sen ska jag på intervju för UTLANDSPRAKTIK! Hoppas att alla håller tummarna för mig, känner också en liten press att man får åka själv, men det var som Joppe sa att det är en chans att växa upp och bli vuxen :P  Fårse om det går bra på intervjun, man får ju se till att vara väl förberedd! 

    Hela helgen har jag passat Rufus, en portugisisk vattenhund / fårhund, han ser ut som en jättestor nalle, han är jättestor och väldans söt! Igår var jag ute med Mickis på Viper, vart en konstig kväll då det hände lite grejer man jag hade kul i allafall, och på Valborg ska jag och Julia gå ut! Fårse om det är fler som vill följa med :) Har också en massa pluggande som ska göras inför veckan, även fast en lektion är inställd så känns det skönt att göra allt klart redan från början! Nu ska jag ta och ringa Julia så ska vi ta en cigg, hörs! 
                                                                                       
                                                                                 Jag imorse!         Rufus, den stora björnen!

    SÖNDAG FÖRMIDDAG / EFTERMIDDAG

    Idag är det Söndag och jag ska snart åka hem till min moster Åsa. Jag ska också göra klart mitt engelska arbete när jag kommer dit. Igår så färgade jag mitt hår, det vart jättebra. Först gjorde vi en avfärgning, shit vilket blont hår jag fick från rötterna ocg 6 cm ut, haha :) En gång i tiden var man så blond :P Men nu har jag en djup mörklblond med lite inslag utav rött, ganska fint faktiskt. Ikväll ska jag sitta barnvakt hela långa kvällen, men det innebär cash för mig :)

    Nu måste jag borsta tänderna och sen gå till bussen <3

    Tjenis penis

    Nu sitter jag och väntar på att The Sims ska bli klart :) Jag har varit med Vanja idag så spelade vi det en liten stund, skitkul så nu måste jag spela själv :P
    I förrigår fick jag min nya mobil, W890i, perfekt med en ny då min andra dog om man typ tittade på den :)

    Dåligt dåligt

    Jag skäms för mig själv nu när jag inte har gått till skolan idag, men jag mår så fruktansvärt illa så att det är äckligt, nej jag kommer inte att bli magsjuk! Jag vet inte vad det är som händer . . . Hoppas att det kanske kommer att kännas bättre om jag dricker eller äter något, jag måste i varjefall klä på mig och åka till sjukgymnasten.

    Dags att sätta fart!

    Ett litet uppehåll från allas sidor.

    Sådär, nu hoppas man att allas bloggar ska funka så att man kan läsa :)
    Idag har jag vart i skolan, helt okej endast tre lektioner! Just nu sitter jag barnvakt, har gjort lite på mitt arbete och ungarna tittar på Lejonhjärta . . . Den filmen får mig att gråta :( Jag har i varjefall besämt mig för att inte ta något annat barnvaktsjobb, jag trivs bra här som det är! Jag känner barnen och jag känner Ullis och det är det som gör att jag känner mig trygg, med barnen och med mig själv. Att jag gör rätt när jag säger till osv. Om jag ska ha ett jobb så ska det vara ett vanligt jobb med vanliga fasta tider, lättare att anpassa sig också.

    Igår började vi med kallkök, det var roligt! Jag gjorde vitchoklad- och vanlig chokladmousse med en passionsfruktssås. Det vart gott men såsen kunde ha smakat mera passionsfrukt. Men det verkade som om att Löwet var nöjd med min insats och det känns bra, jag ska gå på VARJE lektion, inte vara sjuk eller skolka någon dag! Men nu måste jag umgås lite med barnen, dags för sängen snart,

      pusspuss

    RSS 2.0